Desogen - Dezinfectant concentrat TP 3,4

KLINTENSIV
97,66 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
KLINTENSIV
Ambalare
Cumperi mai mult, platesti mai putin!
Cantitate: 5+ 10+ 15+
Discount: 3% 5% 7%
Cod produs - SKU KLI1DCTP34D
Stoc limitat

Desogen - Dezinfectant concentrat TP 3,4

Descriere

Desogen este un produs recomandat pentru dezinfectia suprafetelor si obiectelor din cabinetele veterinare, complexe zootehnice, grajduri, adaposturi pentru animale si mijloace de transport animale.

Este recomandat de asemenea pentru dezinfectia halelor de productie zootehnica si in focarele epizootologice, inaintea instituirii altor procedee de curatare.

El poate fi utilizat si in sectorul agro-alimentar, pentru dezinfectia suprafetelor aferente procesului de productie, transport, depozitare a produselor alimentare.

Substante active: Glutaral si clorura de alchilbenzildimetilamoniu.

Tipul de produs biocid conform H.G. 956/2005:

Grupa principală 1: Dezinfectante şi produse biocide generale

Tip de produs: 3,4 – produse utilizate pentru igiena veterinara, pentru dezinfectarea materialelor si a suprafetelor asociate cu gazduirea sau cu transportul animalelor si pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor, ustensilelor de consum, suprafetelor sau conductelor folosite pentru productia, transportul, depozitarea sau consumul produselor alimentare sau al hranei destinate oamenilor și animalelor.

Categoria de utilizatori: veterinar, industrial.

Atentionari: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu.

Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 ˚C la + 30˚C.

Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.
Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 2,00 RON.

Detalii

SKU
KLI1DCTP34D
Categorii
Aer
Brand