Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0724335744
Cosul meu

Categorii

CATEGORII PRODUSE

 

 

Fondata in 1992 de catre Franco Berton  , Fra - Ber este o societate cu un numar 30 de angajați , care isi desfasoara activitatea pe o suprafata de producție de 3.000 mp.

De-a lungul anilor , Fra - Ber a devenit tot mai deschisa catre export: astazi este prezent in 60 de tari si este un important jucator al industriei in multe dintre ele .

Fra - Ber exporta 60 % din productia sa , datorita clientilor sai din intreaga lume , care au incredere in aceasta companie , care continua sa creeze produse inovatoare si considera ca inovarea nu trebuie sa se termine.

Fra - Ber este specializata in produse de ingrijire / cosmetica auto si gestioneaza intregul ciclu al produsului . Uzina de productie Fra - Ber este dotat cu toate echipamentele necesare pentru inspectarea materialului de intrare , de productie , plasarea produselor in cisterne si efectuarea de teste finale de calitate .

Delphi Serv&Trade iti pune la dispozitie o gama completa de detergenti auto profesionali:

Detergent auto profesional pentru spalat exterior: spuma activa, spuma activa cu autouscare, ceara lichida, solutie jante, solutie intretinere anvelope, decerant, solutie geamuri ( parbriz).

Detergent auto profesional pentru spalat interior: detergent pentru tapiterii si mochete, detergent pentru piele naturala, silicon bord

Detergent auto profesional pentru spalat motor: degresant motor

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.