Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0724335744
Cosul meu

Categorii

CATEGORII PRODUSE

 

 

 

Orice activitate pe care o desfasuram, fie ea acasa sau la locul de munca, este generatoare de mizerie. Si cum nu ne-am nascut doar ca sa face curatenie, ideal ar fi sa avem echipamente de curatenie care sa ne faca viata mai usoara.

Si acasa putem folosi echipamente curatenie profesionale, asa cum sunt aspiratoarele pentru praf sau aspiratoarele cu injectie extractie. Le poti achizitiona chiar tu sau poti alege sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie care are in dotare echipamente curatenie profesionale manevrate de oameni care stiu cum sa le utilizeze pentru a le eficientiza perfomantele tehnice.

Ca si acasa, la locul de munca, compania poate alege serviciile profesionale ale unei firme de curatenie sau mentenanta, cum la fel de bine poate alege sa isi achizitioneze propriile aparate de curatenie.

In functie de specificul activitatii unei unitati, aceasta poate achizitiona aspiratoare profesionale, aspiratoare cu injectie extractie pentru curatarea mochetelor, aparate tip monodisc pentru curatarea pardoselilor textile sau dure, masini pentru spalarea si lustruirea pardoselilor dure.

In aceasta categorie poti regasi aspiratoare profesionale marca Limpio sau Tennant.

In functie de bugetul si de specificul activitatii pe care o desfasori poti alege un echipament potrivit tinand cont de raportul calitate – pret – buget.

Noi iti stam la dispozitie tocmai pentru a intelege diferenta intre aparate si pentru a te ajuta sa te focusezi pe ceea ce face in mod curent.

Sfaturile sunt gratuite :)

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.