Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0724335744
Cosul meu

Categorii

CATEGORII PRODUSE

 

 

Echipament spalare aspirare T 300e
COD PRODUS: MT35232D
0
lei
Pretul include TVA
La comanda
Solicita oferta

Echipamentul T300 este superior T3-ului, având rezervoarele de apă curată/murdară mai mari (42/53 Lt), posibilitatea reglării manuale sau electronice a presiunii pe perie şi baterii de 120 Ah.

Poate fi comandat în varianta cu o perie disc de 43 sau 50cm, doua perii disc de 30cm, perii cilindrice de 50cm cu rezervor pentru recuperare resturi solide sau cap de frecare orbital de 50cm.

T300 poate fi dotat cu o serie de opţiuni revoluţionare: prindere magnetică a periei, panou de comanda digital sau ecran LCD, tehnologia ec-H2O NanoClean™, buton de reducere a zgomotului,  mod de lucru “condiţii severe™” sau furtun de evacuare a apei murdare cu robinet.

Sistemul de schimbare a lamelelor de cauciuc s-a simplificat considerabil, prin acţionarea a doar două şuruburi.

 

 CONTACTEAZA-NE PENTRU OFERTA PERSONALIZATA!

 

Caracteristici:

 • Instrucțiunile de pe bordul maşinii asigură faptul ca maşina este folosită în siguranță , cu bune rezultate şi cu o reducere a costurilor de curațare.
 • Patentul Insta-Click™ permite o montare ergonomică a padurilor şi periilor, printr-o instalare sigură şi rapidă.
 • Modul de operare Quiet-ModeTM reduce nivelul de zgomot pe timpul lucrului fără întreruperea procesului de curățenie. Varianta este perfectă pentru curățarea spitalelor, unităților de învățământ şi birourilor.
 • Platforma Orbital oferă posibilitatea curățării podelei fără probleme.
 • Capul de aspirare asigură că murdăria este recuperată de pe podea, reducând riscul de accidentare prin alunecare şi cădere, permite schimbarea cu uşurința a lamelelor de aspirare.
 • Sistemul de umplere face operațiunea mai uşoară, mai rapidă şi reduce riscul de scurgere. Clema de fixare a furtunului permite operatorului să efectueze şi alte operațiuni în timpul procesului de umplere.
 • Valva de control a debitului de soluție ajută la reducerea riscului de contact cu apa murdară. De asemenea, se reduce numărul de operațiuni secundare de curățare, cauzate de scurgeri.
 • Ventilatorul din dotarea încărcătorului încorporat permite încărcarea în siguranță a bateriilor, fără ridicarea capacului.
 • Reglarea presiunii de lucru şi a vitezei de rotație îmbunătățesc performanțele de curațare.
 • Zona de depozitare a accesoriilor de curățenie , vă permite menținerea acestora la îndemână, reducand “timpii morti”.
 • Punctele marcate cu galben ajuta la simplificare operatiunilor de intretinere si instruire, eliminând “timpii morți”.
 • Maşina poate să curețe suprafețe betonate folosind perii şi paduri abrazive.
 • Zona de setare permite supervizorului să introducă cu uşurință parametrii de curățare indiferent de aplicație. Programele de curățenie fiind salvate, permit operatorului o mai mare flexibilitatea în trecerea de la un program la altul.

 

Beneficiile tehnologiei ec-H2O NanoClean™

 

Tehnologia Tennant ec-H2O (apă convertită electric) vă oferă posibilitatea de a curăţa fără detergent şi folosind mult mai puţină apă faţă de tehnologia convenţională de curăţenie. Tehnologia a fost concepută pentru a înlocui cu succes detergenţii folosiţi la curăţenia de intreţinere. pH-ul neutru este foarte eficient atât în aplicaţiile comerciale cât şi în cele industriale, cu excepţia suprafeţelor contaminate cu ulei şi emulsie.


De la introducerea tehnologiei ec-H2O, progresele tehnologice în dezvoltarea microbulelor au dus la apariţia ec-H2O NanoClean, generaţia urmatoare a tehnologiilor inovatoare Tennant. Numele NanoClean provine de la crearea bulelor de dimensiuni microscopice, parte esenţială a procesului de curăţare.

Precum tehnologia din care derivă, NanoClean converteşte electric apa într-o soluţie de curăţare inovatoare ce curăţă eficient, aduce economii si reduce impactul cu mediul, comparativ cu detergenţii folosiţi uzual la curăţarea pardoselilor. Această apa convertită electric e creată de o unitate ''e-cell'' care generează milioane de bule microscopice - nanobule- intr-un mililitru de apă. Aceste nanobule contribuie ulterior la eficacitatea apei din rezervorul de apa curata al masinii.

 

 

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.