Delphionline.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata online - NETOPIA Payments

Poti plati online cu cardul personal sau al companiei tale in conditii de siguranta deplina, deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii, vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).

Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.


Plata online - PayPo Paypo logo  Cumpara acum, plateste in 30 de zile

La plasarea unei comenzi, va fi necesar sa iti confirmi identitatea si sa introduci un numar de telefon, pe care vei primi prin SMS codul de validare a tranzactiei.

Ulterior, va trebui sa achiti catre PayPo contravaloarea produselor din comenzi pe care alegi sa le pastrezi, in termen de 30 de zile.

PASUL 1

Când faci cumpărături online, adaugi produsele în coșul de cumpărături ( minim 100 lei si maxim 1200 lei) și alegi să plătești prin PayPo.

PASUL 2

Completezi datele personale solicitate pentru verificarea informațiilor și transmiterea codului SMS.

PASUL 3

PayPo plătește pentru achizițiile tale online din magazin, iar tu vei primi comanda.

PASUL 4

Verifici cumpăraturile acasă, iar pentru a achita sumele datorate către PayPo, vei avea 30 de zile de la achiziție. Nu uita, vei plăti doar produsele păstrate.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, vei primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata trebuie efectuata integral la sediul magazinului.