Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0724335744
Cosul meu

Categorii

CATEGORII PRODUSE

 

 

Confidentialitate

PROTECTIA DATELOR

1. Protecţia datelor cu caracter personal – Informații generale

 

DELPHI SERV&TRADE SRL este inregistrata cu numarul 30927 in registrul de evidenta al operatorilor de date cu caracter personal.

DELPHI SERV&TRADE S.R.L. (numită în continuare "DELPHI SERV&TRADE") acordă o atenție deosebită protecției datelor cu caracter personal. DELPHI SERV&TRADE  garantează administrarea tuturor datelor cu caracter personal ale utilizatorului înregistrat în condiții care asigură securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizare. În principial, DELPHI SERV&TRADE colectează și stochează doar acele informaţii ce sunt necesare pentru desfăşurarea relaţiilor de afaceri.

În cadrul acestei declaraţii de protecţie a datelor cu caracter personal dorim să vă informăm cu privire la modul în care noi asigurăm protecţia datelor care ne sunt comunicate de către dumneavoastră.

Protecţia datelor cu caracter personal, precum nume, prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, parolă,  date bancare, numere de telefon (mobil), date de identificare ale clientului persoană juridică, este pentru noi un aspect pe care punem un mare preţ.

Datele cu caracter personal sunt colectate, stocate, prelucrate şi utilizate de către DELPHI SERV&TRADE conform legislaţiei în vigoare privind protecţia datelor cu caracter personal din România, inclusiv conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată ("Legea nr. 677/2001"), ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice și ale Ordinului Avocatului Poporului nr. 52 din 18 aprilie 2002 privind aprobarea cerinţelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal.

Colectarea, stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se efectuează numai dacă v-ați exprimat acordul, de exemplu în cadrul înscrierii la Newsletter sau a participării la sondaje, concursuri sau în cadrul procesării unei comenzi online.  DELPHI SERV&TRADE  foloseşte aceste informaţii în măsura în care ele sunt necesare pentru ca relaţiile comerciale să se deruleze în foarte bune condiţii.În orice caz, DELPHI SERV&TRADE vă asigură că datele cu caracter personal comunicate în cadrul acestui portal online nu vor fi utilizate fără consimţământul dumneavoastră, exprimat de dumneavoastră conform celor de mai jos. Doar dumneavoastră decideţi în ce măsură datele dumneavoastră cu caracter personal sunt făcute cunoscute – de exemplu,  în cadrul procesului de înregistrare sau a prelucrării comenzilor online.

 

2. Clauză salvatoare

În situaţia în care o dispoziţie din politica de protecție a datelor cu caracter personal nu are efect, aceasta se înlocuiește și se completează cu prevederile legale în vigoare. Valabilitatea tuturor celorlalte dispoziţii din politica de protecție a datelor cu caracter personal nu va fi afectată.

 

3. Identificare ofertant

DELPHI SERV&TRADE SRL

Bd Theodor Pallady nr 11
Sector 3, Bucureşti, CP 032253
Telefon: 0040 31 426 0289
Telefon mobil: 0040 724 335 744

E-Mail: office@delphionline.ro

Registrul Comerţului Bucureşti J40/6382/2009
Cod identificare fiscală: RO 25621437

Administratori:

Gabriela Neagoe

 

4. Securitate şi Protecţia datelor

 

Sferă privată şi Protecţia / Siguranţa datelor

Pentru a asigura o derulare corectă şi rapidă a platformei comerciale DELPHI SERV&TRADE  (inclusiv sistemul de cumpărături online) şi a serviciilor de administrare şi service, DELPHI SERV&TRADE utilizează Prelucrarea electronică a datelor (EDV).

Legea nr. 677/2001 permite utilizarea datelor cu caracter personal dacă acest lucru este necesar în vederea executării unui contract sau antecontract la care persoana vizată este parte ori în vederea luării unor măsuri, la cererea persoanei vizate, înaintea încheierii unui contract sau antecontract sau în vederea realizării unui interes legitim al operatorului sau al terţului căruia îi sunt dezvăluite datele, cu condiţia ca acest interes să nu prejudicieze interesul sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate.

În cadrul DELPHI SERV&TRADE  protecţia şi siguranţa datelor joacă un rol important. Mai departe găsiţi directivele noastre cu privire la politica de protecţie a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

 

5. Politica de protecţie a datelor cu caracter personal

 

Sfera privată

DELPHI SERV&TRADE vă respectă sfera privată. Societatea noastră colectează, stochează şi utilizează datele cu caracter personal doar în conformitate cu legislaţia în vigoare. Datele dumneavoastră sunt folosite doar cu acordul dumneavoastră pentru întreţinerea şi consolidarea relaţiei noastre de afaceri cu dumneavoastră, de exemplu pentru a prelucra comenzile online şi pentru a vă oferi servicii de asistenţă şi service sau pentru a vă putea trimite oferte şi informaţii despre produse, servicii sau companie.

DELPHI SERV&TRADE nu furnizează datele dumneavoastră cu caracter personal către terţi, cu exceptia partenerilor contractuali DELPHI SERV&TRADE, furnizorilor de servicii. Transmiterea datelor către alte societăți care nu aparţin grupului DELPHI SERV&TRADE se efectuează doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi doar cu acordul dumneavoastră. Aceste societăți se obligă să respecte obligaţiile contractuale pe care noi le avem cu dumneavoastră şi să urmeze politica noastră de protecţie a datelor.

De asemenea, puteţi să aflaţi în orice moment ce date cu caracter personal deţine DELPHI SERV&TRADE despre dumneavoastră şi puteţi cere să fie modificate sau şterse. Misiunea noastră este să asigurăm cel mai mare grad de securitate şi confidenţialitate.

Măsuri de securitate

DELPHI SERV&TRADE a instituit măsuri de securitate tehnice şi organizatorice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva manipulării, pierderii, distrugerii sau accesului accidental sau intenţionat de către persoane neautorizate. Măsurile noastre de securitate sunt îmbunătăţite şi adaptate în mod continuu la ultimele standarde tehnice.

 

6. Folosirea datelor dumneavoastră

 

Datele cu caracter personal stocate

DELPHI SERV&TRADE procesează doar anumite date cu caracter personal. Astfel de date sunt necesare pentru a prelucra comenzile dumneavoastră online, pentru a asigura derularea activităţilor comerciale, pentru a presta servicii de asistenţă şi suport tehnic, pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră sau pentru a vă putea contacta la cerere.

Din acest motiv poate fi necesar să ne furnizaţi următoarele informaţii: nume, prenume,  adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon, date de identificare ale clientului persoană juridică, număr client, număr comandă, iar pentru tranzacţiile cu DELPHI SERV&TRADE: date cardului de credit, date bancare personale şi alte informaţii necesare pentru prelucrarea comenzilor dumneavoastră online sau pentru oferte şi servicii.

DELPHI SERV&TRADE  foloseşte datele dumneavoastră  doar în scopuri bine prestabilite.

Datele dumneavoastră sunt tratate cu confidenţialitate şi sunt stocate şi folosite doar în scopurile generale de mai jos sau în alte scopuri admise prin lege, cum ar fi:

• Prelucrarea comenzilor dumneavoastră online sau prestarea serviciilor solicitate
• Îndeplinirea condiţiilor privind produsul şi serviciile
• Contact cu dumneavoastră
• Reclamă, marketing, marketing direct și publicitate

Orice persoana care acceseaza Site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda de pe acest Site, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

·  marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor si serviciilor publicate pe Site, precum si a produselor si serviciilor  DELPHI SERV&TRADE , prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman;

·  in scopul furnizarii serviciilor sau produselor prezentate pe Site, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;

·  stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta DELPHI SERV&TRADE sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii;

·  prelucrarea acestor date si informatii personale de catre DELPHI SERV&TRADE in vederea efectuarii de studii de piata;

·  alte activitati intreprinse de DELPHI SERV&TRADE si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.

DELPHI SERV&TRADE S.R.L. are dreptul de a dezvalui informatia unor terte persoane, in conditiile legii.

Accesarea Site-ului in continuare echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate.

În cazul in care utilizatorul nu doreste ca DELPHI SERV&TRADE sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va trimite o scrisoare catre DELPHI SERV&TRADE la notificari(at)delphionline.ro sau gabriela(at)delphionline.ro. Utilizatorii care furnizeaza DELPHI SERV&TRADE  date cu caracter personal prin intermediul accesarii Site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute in Legea 677/2001, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.

 

DELPHI SERV&TRADE certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

·   dreptul de a cere DELPHI SERV&TRADE sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

·   dreptul de a cere  DELPHI SERV&TRADE  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

·   dreptul de a cere DELPHI SERV&TRADE sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

·   dreptul de a cere DELPHI SERV&TRADE sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa notificari(at)delphionline.ro sau gabriela(at)delphionline.ro.

·   dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris Delphi Serv&Trade ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare de la primirea produsului  prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

 

Transmiterea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră pot fi transmise către alte departamente, angajaţi sau parteneri de afaceri ai DELPHI SERV&TRADE furnizori de servicii precum furnizorul de servicii de curierat - FAN Courier, Urgent Cargus, parteneri de marketing – Active Campaign, care prestează servicii pentru DELPHI SERV&TRADE. DELPHI SERV&TRADE se asigură că informaţiile sunt folosite doar în limitele acordului dumneavoastră pentru serviciile ce sunt prestate de către furnizorii în cauză pentru DELPHI SERV&TRADE şi că acestea sunt tratate cu confidenţialitate.

DELPHI SERV&TRADE va transmite datele dumneavoastră cu caracter personal și în măsura în care legea aplicabilă o permite sau atunci când o decizie a unui instanţe de judecată sau a unei autorităţi impune acest lucru sau pentru a asigura faptul că respectăm depozițiile legale.

DELPHI SERV&TRADE furnizează datele dumneavoastră către companii străine în scopuri de marketing doar cu acordul dumneavoastră.

 

De ce folosim datele dumneavoastră

Dorim să îmbunătăţim continuu oferta noastră şi să facem oferta online mai atractivă pentru dumneavoastră. Doar când ştim ce subdomenii ale paginii noastre de internet sunt accesate cel mai des şi vizionate pentru perioade mai îndelungate, putem să perfecţionăm conţinutul paginilor de internet DELPHI SERV&TRADE conform pretenţiilor dumneavoastră.

Datele cu caracter personal sunt folosite de către DELPHI SERV&TRADE doar în măsura necesară în care este nevoie pentru administrarea tehnică a paginilor web, administrarea clienţilor, procesarea comenzilor online,  în scopuri de marketing şi pentru chestionare despre produse sau pentru aducerea la îndeplinire a condiţiilor privind produsele şi serviciile DELPHI SERV&TRADE sau a vă contacta. Cu cât vă înţelegem mai bine dorinţele, cu atât mai repede veţi găsi dumneavoastră informaţiile dorite pe paginile noastre de internet.

 

7. Internet. Newsletter. Comerț electronic. Cookies.

Newsletter

În măsura în care doriţi acest lucru, noi sau partenerii DELPHI SERV&TRADE vă putem trimite informaţii despre toată gama de produse şi servicii sau vă înştiinţăm despre cele mai interesante oferte.

Aceste informaţii pot să cuprindă referinţe la oferte, produse şi servicii noi.

Atunci când vă abonați la Newsletter-ul DELPHI SERV&TRADE sunteți de acord cu utilizarea datelor dumneavoastră în scopul de a vă trimite informații privind produsele și ofertele noastre.

Pentru abonarea la acest Newsletter, DELPHI SERV&TRADE folosește o metodă de înscriere simpla. Trebuie să confirmați  în mod explicit că doriți să vi se activeze acest serviciu și să introduceți numele și prenumele dumneavoastră și adresa de e-mail. Dacă la un moment dat nu veţi mai dori să primiţi aceste informaţii de la noi aveţi posibilitatea pe paginile noastre de internet să vă dezabonaţi de la recepţionarea oricărui newsletter. Pentru aceasta, trebuie doar să dati click pe optiunea "Ünsubscribe” din subsolul email-ului primit şi din acel moment nu veţi mai primi de la noi nici un e-mail.

 

Comerţ electronic

DELPHI SERV&TRADE se îngrijeşte cu stricteţe ca datele colectate de la clienţi să fie păstrate în deplină siguranţă. În momentul în care plasați o comandă online, datele dumneavoastră ne sunt transmise. Pentru a evita accesarea acestor date de către persoane neautorizate, DELPHI SERV&TRADE aplică măsuri de securitate standard pentru browser-ul dumneavoastră - aşa-numita codificare* SSL (secure-socket-layer). Această tehnică este cea mai comună şi sigură metodă de transmitere a datelor pe internet. Ea este utilizată întotdeauna când sunt transmise date confidenţiale.

DELPHI SERV&TRADE utilizează datele furnizate de dumneavoastră în vederea executării și procesării comenzilor online. DELPHI SERV&TRADE poate transmite datele dumneavoastră unei entități însărcinate cu livrarea produselor, în măsura în care acest lucru este necesar pentru efectuarea transportului produselor.

Pentru plata online a comenzilor, DELPHI SERV&TRADE solicită datele cardului bancar, ele fiind transferate către procesatorul de plăți online, iar apoi fiind șterse după finalizarea comenzii. De asemenea, DELPHI SERV&TRADE solicită datele cardului bancar al clientului în cazul în care acesta returnează produsele achiziţionate online.

Dacă pentru o comandă online nu doriţi să furnizaţi datele cardului dumneavoastră online, puteţi face rezervarea şi telefonic la centrul nostru de service.

 

Individualizare şi Cookies

Cu ajutorul noilor tehnologii putem să adaptăm pagina noastră Web individual pentru fiecare client. Cookies sunt fişiere text ce conţin informaţii pentru a identifica vizitatorii periodici ai paginilor noastre de internet, exclusiv pe durata vizitei.

Cookies-urile sunt stocate pe hard-disk-ul calculatorului dumneavoastră, pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Cookies-urile paginilor noastre de internet nu conţin nicio informaţie personală despre dumneavoastră. Cookies-urile vă scutesc de efortul de a introduce de fiecare dată datele dumneavoastră, vă ajută să transmiteţi mai uşor anumite conţinuturi şi ne ajută pe noi să identificăm cele mai populare domenii de căutare din ofertele noastre online. Astfel putem să armonizăm exact conţinutul paginilor noastre de internet cu nevoile dumneavoastră.

Dacă nu doriţi să primiţi cookie-uri, vă rugăm să vă setați astfel browser-ul de internet astfel încât să şteargă toate cookie-urile de pe hard-disk-ul computerului dumneavoastră să blocheze toate cookie-urile sau să vă avertizeze când urmează să fie memorate cookie-uri. Mai multe informaţii despre cum puteţi face aceste reglaje găsiţi în meniul „Ajutor” al browser-ului dumneavoastră. 

 

Cum sunt protejate datele dumneavoastră cu caracter personal?

După cum este detaliat mai sus, prin procedura de codificare SSL ( Secure- Socket- Layer) sunt protejate datele pe care un client le trimite prin internet către serverul DELPHI SERV&TRADE . Puteţi recunoaşte conexiunile securizate, în general, prin indicarea în bara de sus a ferestrei paginii de internet accesate care începe cu « https:// ».  SSL asigură trei niveluri de protecţie:

• Datele de intrare ce trebuie transmise sunt codificate.
• Se asigură că formularul este trimis doar serverului de către care a fost deschis.
• Se verifică dacă datele au ajuns la destinatarul corespunzător complete şi nemodificate.

 

Protecția datelor și utilizarea rețelei Facebook

 

Utilizarea plugin-urilor Facebook

Pe aceste pagini de internet sunt utilizate plugin-uri ale reţelei sociale facebook.com, administrate de către Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook").

Dacă accesați paginile noastre de internet prevăzute cu un astfel de plugin se va crea o legătură către serverele Facebook. Prin aceasta se transmite serverului Facebook informaţia privind paginile noastre de internet pe care dumneavoastră le-aţi vizitat. Dacă sunteţi autentificat ca membru al reţelei Facebook, atunci Facebook va asocia această informaţie contului dumneavoastră personal de utilizator Facebook. În cazul folosirii funcţiilor plugin-ului (de ex. clic pe butonul „Îmi place“, exprimarea unui comentariu) şi aceste informaţii vor fi atribuite contului dumneavoastră de Facebook. Dacă nu doriţi ca Facebook să colecteze informaţii despre dumneavoastră în timpul prezenţei dumneavoastră pe paginile noastre de internet, trebuie să vă delogaţi din contul de Facebook înainte de a vizita paginile noastre.

Nu avem nicio influenţă asupra tipului și volumului de date pe care Facebook îl culege cu ajutorul acestui plugin şi de aceea vă informăm potrivit cu nivelul nostru de cunoaştere a politicilor stabilite și folosite de Facebook. Mai multe informaţii despre culegerea şi utilizarea datelor prin intermediul Facebook, despre drepturile dumneavoastră în legătură cu această practică şi posibilităţile de protecţie a sferei dumneavoastră private găsiţi în instrucţiunile privind protecţia datelor la adresa www.facebook.com/about/privacy/.

În momentul utilizării reţelei Facebook sunt transmise date tehnice necesare ale utilizatorului către Facebook. Toate activităţile pe care utilizatorul le desfăşoară în cadrul portalului sunt vizibile şi pot fi urmărite de către Facebook. 

 

Utilizarea pixel-ului Facebook

Site-ul DELPHI SERV&TRADE utilizează pixelul Facebook, care este operat de către Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA.  Acest instrument permite colectarea de date care servesc la crearea profilelor de utilizator, la construirea audiențelor și la primirea de informații detaliate despre modul în care utilizatorii folosesc site-ul DELPHI SERV&TRADE.

Datele colectate sunt anonime si sunt salvate și prelucrate de către Facebook, conform politicii proprii Facebook. În cazul în care utilizatorii sunt conectați la Facebook, Facebook poate conecta datele cu contul dumneavoastră de Facebook și le poate utiliza în conformitate cu politicile sale de confidențialitate de la adresa: https://ro-ro.facebook.com/privacy/explanation. Urmărirea conversiilor permite Facebook să vă afișeze reclame ale partenerilor acestuia  în interiorul și în afara paginii dumneavoastră de Facebook.

 

Pentru mai multe informatii puteti accesa https://termsfeed.com/blog/privacy-policy-facebook-retargeting 

 

8. Nota de informare privind protecția datelor cu caracter personal

 

DELPHI SERV&TRADE, în cadrul activităților de procesare comenzi online sau înscrieri la Newsletter, a activităților de asigurare a serviciilor clienți prin intermediul sistemului liniei telefonice Hotline sau a activităților de reclamă/marketing/publicitate și marketing direct, prelucrează date care includ numele și prenumele utilizatorului, date din certificatul de înmatriculare în cazul utilizatorului persoană juridică, telefon, adresa de domiciliu/reședință, e-mail, date bancare, număr de client, număr de comandă, număr de înregistrare a reclamației etc.

Prin completarea formularelor cu date cu caracter personal, prin includerea datelor cu caracter personal existente deja in profilele media ale utilizatorului sau prin includerea datelor cu caracter personal existente in medii precum dar fără a se limita la paginile de web, Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, LinkedIn ale DELPHI SERV&TRADE, inclusiv în urma creării unor conturi sau abonarea la aceste site-uri sau la alte site-uri similare sau prin utilizarea oricăror aplicații de mobil care colectează și prelucrează date cu caracter personal, utilizatorul este de acord că datele furnizate vor fi colectate/procesate de DELPHI SERV&TRADE în scopurile menționate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările ulterioare (denumită în continuare „Legea Protecției Datelor”), aveți dreptul să solicitați: (i) informații cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal; (ii) să interveniți asupra datelor referitoare la dumneavoastră; (iii) o copie privind datele dumneavoastră cu caracter personal; (iv) corectarea, modificarea, actualizarea și ștergerea datelor relevante precum și o suspendare temporară a prelucrării datelor; şi (v) să vă apărați drepturile conferite în baza Legii Protecției Datelor în fața unei instanțe de judecată. Drepturile menționate anterior urmează să fie exercitate în maniera prevăzută de Legea Protecției Datelor și se vor aplica, printre altele, în caz de prelucrare neautorizată a datelor.

Dacă aveți întrebări privind utilizarea informațiilor referitoare la dumneavoastră, inclusiv posibilitatea de a le accesa, rectifica sau bloca, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail NOTIFICARE [@] DELPHIONLINE.RO.

 

9. Drepturi și contact

 

Drepturile dumneavoastră

Conform Legii nr. 667/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveţi dreptul să cereţi informaţii despre datele dumneavoastră de client. La cerere şi într-un interval adecvat de timp vă informăm despre felul datelor stocate, scopul stocării şi despre posibilii destinatari. La cererea dumneavoastră scrisă şi într-un interval adecvat de timp corectăm, ştergem şi/sau blocăm informaţiile personale de la prelucrarea ulterioară, dacă aceste date se dovedesc a fi false, incomplete sau irelevante pentru prelucrare.

Dacă aveți întrebări privind utilizarea informațiilor referitoare la dumneavoastră, inclusiv posibilitatea de a le accesa, rectifica sau bloca, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail notificare[@]delphionline.ro.  

 

Actualizări şi modificări

Părţi ale acestei declaraţii privind protecţia datelor cu caracter personal pot fi modificate sau actualizate de către noi fără ca dumneavoastră să fiţi înştiinţat(ă) în prealabil. Vă rugăm să consultaţi de fiecare dată declaraţia privind protecţia datelor înainte de a accepta ofertele noastre, pentru a fi la curent cu eventualele modificări sau actualizări. 

Excludere a răspunderii personale

Website-ul nostru, în special magazinul nostru online, conţine legături (link-uri) către pagini de internet externe, de ex. furnizorul serviciilor de plată, asupra conţinutului cărora Delphi Serv&Trade  nu are nicio influenţă. Pentru conţinutul acestor pagini este responsabil exclusiv ofertantul respectiv. Dacă se dovedeşte că pe aceste pagini externe au loc încălcări ale legii, Delphi Serv&Trade va solicita colaborarea utilizatorilor magazinului online pentru a putea elimina legătura la paginile respective.

 

Plângeri / Litigii

 

Soluționare Litigii Online (SOL)

Comisia Europeană a creat o platformă on line pentru soluționarea extrajudiciarã a litigiilor. Această platformă poate fi accesata prin intermediul următorului link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Declinare a responsabilității

Platforma SOL nu conține în prezent entități de soluționare pentru anumite sectoare și pentru următoarele țări: Croația, Luxemburg, Polonia, România, Spania. Prin urmare, este posibil să nu puteți utiliza acest site pentru a soluționa un litigiu cu un comerciant care are sediul într-una dintre aceste țări.

 

Ghidul tau autentic de shopping.