Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0724335744
Cosul meu

Categorii

CATEGORII PRODUSE

 

 

Despre noi

 

Delphi  Serv&Trade este o firma  infiintata din respect pentru cei din jur - actuali si viitori colaboratori.

 

Prezentarea conform legii ar suna asa: DELPHI SERV&TRADE Srl, cu sediul in Bucuresti, Bd Theodor Pallady nr 11, sector 3, Bucuresti; suntem posesori ai unui atribut fiscal RO si un Cod de identificare fiscala 25621437, ai unui numar de inregistrare la Registrul Comertului J 40/6382/2009, ai unui COD IBAN RO 24 BREL 000 200 104  6500 100 deschis la Libra Bank, ai unui capital social de 200 lei si nu in ultimul rand,  mandrii posesori ai numarului 30927 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de date cu caracter personal al A.N.S.P.D.C.P..

 

Si ca sa nu avem discutii mai tarziu:  NU VINDEM IN AFARA ROMANIEI :)  / FOR THOSE INTERESTED: WE DO NOT SELL ABROAD.

 

Echipa Delphi este o echipa formata din personal tanar, fara MBA-uri sau masterate, dar cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor de curatenie, produselor de curatenie, vanzarilor si logisticii.

 

Suntem tineri care au terminat o facultate si au inceput sa lucreze in diverse domenii de activitate. Din fiecare domeniu am invatat lucruri noi, lucruri pe care acum dorim sa le punem in practica asa cum ne impun practicile Uniunii Europene.

 

O echipa care a fost de fiecare parte a baricadei, atat client sau beneficiar, cat si furnizor sau prestator.

 

O sa ne  spui  „cu o floare nu se face primavara ”, dar noi te asiguram ca senzatia va fi placuta in prezenta acesteia.

 

Suntem convinsi ca vom stabili relatii de colaborare, atat cu persoane juridice cat si cu persoane fizice, prin intermediul carora vom reusi sa creem un mediu de lucru european.

 

Firma noastra iti ofera consultanta in alegerea produselor necesare activitatii de curatenie, in alegerea materialelor igienico-sanitare, sistemelor / echipamentelor de igiena, consumabile HoReCa, protectie individuala sau unica folosinta,  si nu in ultimul rand, consultanta in ceea ce priveste infiintarea unei societati specializate in prestarea serviciilor de curatenie.

 

Dorim, cu ajutorul colaboratorilor nostri - actuali si viitori – sa facem o selectie a produselor si serviciilor in functie de raportul calitate - pret - necesitate - buget.

 

Impreuna ne vom adapta crizei economice mondiale, recesiunii sau stabilizarii economice ce va veni.

 

Mai multe despre noi o sa aflati pe parcursul colaborarii si o sa va mai spunem o data cu trecerea timpului ...............

 

Pasi in evolutia societatii:

 

Iulie 2009

 

Delphi Serv&Trade a hotarat completarea gamei de servicii oferite clientilor nostri  prin efectuarea de servicii de curatenie

 

Aprilie 2011

 

Delphi Serv&Trade iti pune la dispozitie un nou site, un site care speram sa va fie mult mai usor de utilizat

 

Ianuarie 2012


Delphi Serv&Trade a hotarat sa vina in intampinarea actualilor si viitorilor colaboratori cu OFERTA SAPTAMANII.

 

Septembrie 2013

 

Delphi Serv&Trade vine in intampinarea nevoilor tale cu o gama de detergenti produsi in Germania. Detergentii sunt marca PUDOL, marca existenta de aproape un secol in acest domeniu. PUDOL ofera un program complet pentru CURATENIE si INTRETINEREA curateniei.

 

Februarie 2014

 

Parerea ta conteaza! Si pentru asta, am creat un cont special de email unde va asteptam pe fiecare dintre voi sa va spuneti parerea despre produsele sau serviciile noastre, despre magazinul online sau sa va exprimati sau nu acordul in ceea ce priveste procesarea datelor cu caracter personal. Pentru toate cele enumerate si nu numai, va asteptam la notificari(at)delphionline.ro

  

Iulie 2014

 

Delphi Serv&Trade incepe colaborarea contractuala cu FANCOURIER si reduce costurile aferente transportului.

 

Martie 2015

 

Delphi Serv&Trade a intrat in familia magazinelor de incredere atestate de TRUSTED.RO

 

August 2015

 

Pentru a fi mai usor de achizitionat produsele noastre am lansat aplicatia Delphi-Clean&More atat pentru Android PlayStore cat si pentru iOS AppStore.

 

Acum poti comanda de oriunde si oricand produsele de care ai nevoie.

 

Mai mult: poti plati cu 10 % mai putin la prima comanda de minim 250 lei fara TVA.

Ghidul tau autentic de shopping.