Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0724335744
Cosul meu

Categorii

CATEGORII PRODUSE

 

 

 

 REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

“10 ANI – 10%”

Campania promotionala pentru clientii

SC. DELPHI SERV&TRADE SRL

Perioada campaniei: 1 iunie 2019 – 30 iunie 2019

 

 

ART. 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Art.1.1. Campania “10 ANI – 10% ”, este organizată de DELPHI SERV&TRADE Srl, cu sediul social în Bulevardul Theodor Pallady, nr. 11, bloc R5C, sc. F, et. 6, ap 221, sector 3, Bucuresti si punct de lucru in Bd Basarabia nr 256 sector 3 Bucuresti, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J40/6382/2009, CIF 25621437, atribut fiscal RO.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

 

ART. 2. DENUMIRE. DURATA. LOCUL DESFASURARII

Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea “10 ANI – 10% ” .

Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară în perioada 1 iunie 2019 – 30 iunie 2019, la punctul de lucru al Delphi Serv&Trade si pe site-ul www.delphionline.ro

Art.2.3. Ultima zi de participare la această campanie este 30 iunie 2019, ora 24:00.

 

ART. 3. PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

Art.3.1. Obiectul campaniei îl reprezintă toate achizitiile facute atat la sediul Delphi Serv&Trade, cat si prin intermediul magazinului online www.delphionline.ro  

Produsele participante: toate produsele aflate in stoc in aceasta perioada.

Art.3.2. Campania nu se cumuleaza cu nicio alta campanie sau reduceri aflate in vigoare conform contractelor de colaborare existente si care preced sau succed momentul intrarii in vigoare a prezentului regulament.

 

ART.4. DREPTUL SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Art.4.1. De această campanie beneficiază persoanele juridice si persoanele fizice, clienti ai Delphi Serv&Trade.

Art.4.2. Participantii la Campanie care indeplinesc conditiile din art 4.1. se pot prezenta la punctul de lucru al Delphi Serv&Trade, aflat in Bulevardul Basarabia, nr. 256, incinta FAUR, sector 3, comunicand codul primit in vederea participarii la Campanie si beneficiaza de voucherul de 10%.

 

ART.5. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

Art.5.1. Campania “10 ANI – 10%” se va desfasura atat la sediul Delphi Serv&Trade cat si pe pagina www.delphionline.ro . La achizitionarea oricarui produs din cele participante, cumparatorul va beneficia de un voucher de 10% din valoarea achizitiei, voucher ce va putea fi utilizat la urmatoarea  achizitie, dar nu mai tarziu de 31.08.2019.

Art. 5.2. Pretul redus de vanzare se calculeaza dupa formula:

Total de plata= Valoare achizitie – Valoare voucher

Art. 5.3. Fiecare voucher emis va avea o serie unica. In momentul utilizarii vocherului acesta va primi statutul de UTILIZAT.

 

ART.6. MODALITATE IDENTIFICARE SI CUMPARARE

Art.6.1. O persoana poate achizitiona unul sau mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii daca produsele indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.

 

ART.7. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

 

ART.8 LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la Campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

ART.9 INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare la sediu, etc.).

 

ART.10 REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit la punctul de lucru al  Delphi Serv&Trade (Bulevardul Basarabia, nr. 256, incinta Faur, sector 3) si pe site-ul www.delphionline.ro , pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare având ca obiect campania promoţională “10 ANI – 10%” poate fi depusă la adresa: SC DELPHI SERV&TRADE S.R.L, Bulevardul Basarabia, nr. 256, incinta FAUR, poarta 4, sector 3, Bucuresti sau trimisa pe mail la notificari@delphionline.ro  .

 

Ghidul tau autentic de shopping.