Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0724335744
Cosul meu

Categorii

CATEGORII PRODUSE

 

 

Termeni si conditii

 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului.

 

Daca ai ajuns aici din greseala sau din curiozitate iata pe scurt ce trebuie sa stii referitor la acest site:
*  acest site prezinta produsele comercializate de societatea noastra, informatii despre societatea noastra, activitatea acesteia de-a lungul timpului, precum si serviciile noastre;
*  informatiile regasite pe acest site sunt adunate, prelucrate si oferite clientilor nostri pentru a-i ajuta  in interes personal sau de afaceri, dar nu pot fi reproduse pe alte site-uri  sau in alte documente/forme de prezentare fara permisiunea noastra (in scris).

 

Partea legala:

 

1. Definitii
In cuprinsul acestui document, urmatorii termeni folositi  vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

Delphi Serv&Trade: reprezinta societatea Delphi Serv&Trade S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. Theodor Pallady nr 11, bl. R5, sc. F ap 221 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6382/2009 si avand Codul Unic de Inregistrare 25621437, atribut fiscal RO,COD  IBAN: RO 24  BREL 000 200 104 6500 100 deschis la Libra Bank, Capital social: 200 lei, inscrisa la ANSPDCP cu numarul 30927.
SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand Delphi Serv&Trade, care se afla la adresa www.delphionline.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Delphi Serv&Trade.
UTILIZATOR : reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale pentru a culege informatii sau pentru a comanda online si care a acceptat conditiile din acest document.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Delphi Serv&Trade.

 

2. Continutul Site-ului
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre produsele si serviciile oferite de Delphi Serv&Trade precum alte informatii considerate de Delphi Serv&Trade ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.
Delphi Serv&Trade este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele sau si publicate pe SITE. Republicarea partiala sau integrala a informatiilor prezentate pe site se poate face doar cu acceptul prealabil scris al Delphi Serv&Trade.
UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Delphi Serv&Trade, prevazute de legislatia in vigoare.

 

Adresa de e-mail la care oricine poate raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site : notificari[at]delphionline.ro

 

3. Utilizarea SITE-ului
UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 

4. Limitarea raspunderii DELPHI SERV&TRADE
Raspunderea pentru continutul SITE-ului: Delphi Serv&Trade nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.
Delphi Serv&Trade nu percepe o taxa pentru accesarea continutului si nu garanteaza ca respectarea recomandarilor, metodelor, sistemelor prezentate vor aduce un anumit succes comercial.
Delphi Serv&Trade nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
Delphi Serv&Trade nu raspunde pentru eventuale prejudicii create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului sau a imposibilitatii onorarii unei comenzi.

 

5. Procedura de conciliere

In cazul in care CUMPARATORUL are o problema legata de o comanda, problema ce pare a nu putea fi rezolvata prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Gabriela Neagoe, in calitate de Administrator al societatii, la 0727 890 305 sau gabriela[a]delphionline.ro.

 

6. Procedura de retragere

 

Model de retragere sugerat de TRUSTED.ro,

pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

(publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

 


Stimați consumatori,

prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.


– Către : DELPHI SERV&TRADE SRL,

cu sediul in Bucuresti, Bd Theodor Pallady nr 11 bl R5 ap 221 sector 3, telefon: 0727 890 305, fax: 031 104.58.82, office[at]delphionline.ro


– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la
retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea
următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)


– Comandate la data (*)/primite la data (*)


– Numele consumatorului (consumatorilor)

 

– Adresa consumatorului (consumatorilor)


– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul
în care acest formular este notificat pe hârtie)


– Data

 

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

 

Informații importante oferite de TRUSTED.ro despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

 

Informații pentru consumatori

 

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părţi)

sau

- de la ziua la care intraţi, dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)

 

Pentru a iti exercita dreptul de retragere trebuie să ne informezi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

 

În acest scop, poţi folosi modelul de retragere de mai sus; folosirea lui nu este însă obligatorie. Poţi completa şi transmite electronic catre notificari[at]delphionline.ro sau office[at]delphionline.ro formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Aceeasi optiune o poti transmite si pe fax la 031.104.58.82. Dacă folosesti această opţiune, iti vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail sau fax, confirmarea de primire a cererii de retragere.

 

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Dacă iti retragi comanda, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la tine, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care ti-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu ti se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

 

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ai furnizat dovada că ai trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 

7. Modalitati de plata

 

Modalitatile de plata acceptate de catre societatea noastra sunt :

  • numerar la ridicarea marfii (in cazul in care agreati impreuna cu sa ridicati marfa de la sediul nostru)
  • ramburs la curier in momentul in care receptionati comanda 
  • Ordin de plata in baza facturii fiscale.
  • plata cu cardul in cazul in care marfa se ridica de la depozitul nostru din Bd Basarabia nr 256 incinta FAUR poarta 4. Carduri acceptate: Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro . Comision 0 .

 

Ghidul tau autentic de shopping.